Justin Robinson

Szombathely – Justin Robinson szerződését véglegesítették a Falcónál.

A Falco-Trend Optika KC Szombathely a hétvégén 89-74-re legyőzte a Szegedet, ezzel megszerezte első sikerét a bajnokságban. A hazaiaknál jól mozgott a Nagy-britanniai válogatott irányító, Justin Robinson, aki 16/6-os pontmutatóval, 4 gólpasszal, 4 labdaszerzéssel és 3 lepattanóval segítette csapatát.

– Úgy gondolom, hogy jól játszottunk, és nem mellékesen megmutattuk, hogy tudunk nyerni is. A találkozó során többször is bebiztosíthattuk volna a sikerünket, de az utolsó perceket leszámítva mindig engedtük az ellenfelet visszakapaszkodni. Ez azonban összességében semmit nem von le a győzelmünkből. Nagyon örülünk a sikernek, és remélhetőleg most már elindulunk felfelé – értékelte a szombati meccset az irányító.

A sárga-feketék szakmai stábja elégedett volt Robinson teljesítményével, így a próbajátéka lejárta után a szezon végéig véglegesítették a légiós szerződését.

– Nagyon jól érzem magam Szombathelyen és a csapatnál. Úgy érzem, hogy mindenki mellettem áll, segítenek a társak és a vezetők is, hogy minél jobban beilleszkedjek. Örülök, hogy itt lehetek, és köszönöm a lehetőséget, hogy megmutathatom, mire vagyok képes – mondta Robinson.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>