Józsefváros születésnapi tortája

VAA_1568 copy

Édes meglepetésben volt részük november 8-án délelőtt a Szűz utcai Százszorszép óvoda gyermekeinek. Sántha Péterné alpolgármester asszony látogatott el hozzájuk, és jó vendéghez méltóan nem érkezett üres kézzel: magával vitte Józsefváros Tortáját is.

A gyerekek – akik közül nagyon sokan nehéz anyagi körülményekkel küzdő családokból érkeztek – csillogó szemekkel csodálták a vaníliás kiwikrémmel töltött, marcipánnal beborított, kerületünk színeiben pompázó tortakülönlegességet, a Népszínház utcai Jezsek cukrászda alkotását, amelyet Kocsis Máté polgármester előző este, Józsefváros születésnapi ünnepségén, az Erkel Színház megnyitóján mutatott be a közönségnek. Az alpolgármester asszony többek között erről is beszámolt a gyerekeknek, majd hozzátette, hogy a képviselő-testület sorsolással döntötte el, melyik józsefvárosi óvoda kicsinyei fogyaszthatják el a különleges születésnapi finomságot. Az ovisok az ajándék viszonzásaképpen bemutatták az alpolgármester asszonynak azokat a mondókákat és körjátékokat, melyekkel a közelgő Márton-napra készültek.

 

Forrás: http://jozsefvaros.hu/hir/1456/_az_ovodasok_ettek_meg_jozsefvaros_szuletesnapi_tortajat/

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>