Itt az LG hajlított képernyős mobilja

Itt az LG hajlított képernyős mobilja

Vége a pletykáknak, az LG hivatalosan is bejelentette a hajlított képernyős okostelefonját, a G Flexet. A hajlított, hathüvelykes, 720p-s megjelenítésre képes OLED-kijelzőt használó telefon 7,9 és 8,7 milliméter vastag lesz és 177 grammot nyom majd. Négymagos Snapdragon 800-as processzor hajtja, 2 gigabájt RAM-mal szerelik majd, a hátsó kamera felbontása 13 megapixel, a telefon energiaellátását egy 3500 milliamperórás akkumulátor látja el.

Az LG a bejelentéskor inkább a készülék ergonómiai előnyeit próbálta kihangsúlyozni ahelyett, hogy igazán különleges, a hajlított képernyő előnyeit kihasználó szoftvermegoldásokkal dobálózott volna. Volt persze érdekesség, az például jó (bár nem egyedi) ötlet, hogy a lezárt képernyő más-más pontját megnyomva eltérő módon oldhatjuk fel a lezárását, illetve bizonyos multimédiás alkalmazásokat akár közvetlenül a lezárt képernyőről is elérhetünk.

A G Flex egyik legérdekesebb részlete, hogy a hátsó borításra felvitt különleges felületkezelés képes az öngyógyításra. A tervezők által az X-men Rozsomákjához hasonlított képesség állítólag néhány perc alatt begyógyítja a karcolásokat. Ahhoz, hogy ezt valaki a saját szemével is lássa, érdemes Dél-Koreába költözni, a bejelentés szerint ugyanis a telefont egy hónap múlva dobják piacra, de egyelőre csak az ázsiai ország területén, a nemzetközi bevezetés még várat magára.

 

Forrás: http://index.hu/tech/cellanaplo/2013/10/28/itt_az_lg_hajlitott_kepernyos_mobilja/

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>