Így lehetsz topon karácsonyra!

Hogy az ünnepek alatt is a legjobb formádat hozd!

Ideális ajándék lehet szeretteinknek és/vagy önmagunknak az immár hatodjára indított, ötnapos  tanfolyamunk, amelynek színvonalát a Cosmopolitan, az Elle, a Marie Claire, a Maxima főszerkesztői és legkitűnőbb stílustanácsadói garantálják!

Minimum 5 jó okot tudunk arra, hogy ezt a programot válaszd november 16-17-én; november 30-án és december 1-én, valamint a záró napon: december 8-án.

 

1. Önbizalommal töltünk fel! … hiszen a kurzus segítségével felfedezheted egyéni stílusodat, és kihozhatod magadból a maximumot.

2. Mindenről szó lesz, ami divat, szépség és trendek!

3. A szakma neves képviselői oktatnak: többek között Gera Anna sminkmester, Hajas László mesterfodrász, Kiss Szilárd, a  Cosmopolitan,  Gurics Krisztina, az Elle  és Lackó Mónika, a Marie Claire divat- és szépségszerkesztői.

4. A kurzus személyre szabott; olyan „megoldó kulcsot” ad át, aminek birtokában mindenki tudatosan mozoghat a szépségápolási termékek, a színek, a formák és a trendek világában.

5. Plusz ajándékokkal, vásárlási utalványokkal halmozunk el: többek között egy 20 ezer forint értékű, nemzetközi színvonalú kozmetikai márkákból összeállított szépségcsomaggal.

 

Forrás: http://www.nlcafe.hu/szepuljunk/20131104/stilusakademia-stilus-smink-trend/

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>