Időjárás előrejelzés

Napi időjárás

Csütörtökön napközben délnyugat felől tovább csökken a felhőzet, egyre többfelé kisüt a Nap. A legtovább északkeleten marad erősen felhős az ég, itt a déli órákig még kisebb eső is kialakulhat. A délnyugati tájak kivételével olykor élénk lesz a délnyugati szél, a legmagasabb nappali hőmérséklet többnyire 13 és 18°C között, a tartósan felhős északkeleti tájakon 10-12°C körül alakul.

Péntekre virradóra fátyolfelhők sodródhatnak fölénk, de csapadék ezekből nem várható, ugyanakkor a Dunántúlon és az északi országrészben sokfelé párássá, ködössé válik a levegő. Gyenge lesz a déli, délnyugati szél, hajnalra többnyire 3 és 9°C közé csökken a hőmérséklet. Napközben a hajnali pára-és ködfoltok helyenként a déli órákig is megmaradhatnak, feloszlásukat követően hosszabb-rövidebb napos időszakok mellett változóan, időnként erősebben felhős lesz fölöttünk az ég, csapadék továbbra sem várható. A nyugati megyékben a délies szél megélénkülhet, délutánra 13 és 19°C közé emelkedik a hőmérséklet.

Forrás: http://www2.startlap.hu/idojaras/

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>