Időjárás

Időjárás

Szerdán szárazabb, többfelé napos időre van kilátás, de a déli határvidékhez közel eső területeken még hószállingózás, gyenge havazás kialakulhat. Élénk, nyugaton olykor erős lesz az északias szél. Kora délután 0-5°C várható.

Csütörtökön északnyugat felől egy meleg front hatására azonban erősen megnövekszik a felhőzet, és délutántól kisebb mennyiségű, vegyes halmazállapotú csapadék is kialakulhat. Hideg, fagyos lesz a hajnal, napközben 0-5°C-ra számíthatunk.

Pénteken megélénkülő északnyugati széllel ismét szárazabb levegő érkezik fölénk, így változóan felhős-napos időben bízhatunk, csapadék nem valószínű. Hajnalban valamivel enyhébb lesz a levegő, délután 1-6°C várható.

A hétvégén is folytatódik a télies jellegű idő, a napos időszakok mellett főként szombaton alakulhat ki helyenként kisebb havas eső, hózápor. Hajnalonként továbbra is fagyni fog, délutánonként 2-5°C közé emelkedik a hőmérséklet.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>