Időjárás

Pénteken országszerte derült, napos, de továbbra is hideg idő várható, csak néhol lehet egy-egy felhő az égen. Csapadékra nem kell számítanunk. A folytatásban is sok napsütésre készülhetünk, de maradnak a télies hőmérsékletek.

Ma délelőtt országszerte derült lesz az ég, csak északkeleten lehet némi felhő az égen. Csapadék nem lesz. Délután folytatódik a napos, száraz idő, késő délután északnyugaton lesz kissé felhős az ég. Csapadékra nem kell számítanunk. Az eleinte erős északnyugati szél délután délnyugatira fordul és mérséklődik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 2, 6 fok között alakul.

Szombaton északon több, délen kevesebb lesz a felhő, majd mindenhol csökken a felhőzet. Délen több órás napsütés várható. Számottevő csapadékra nem kell számítanunk, csak északon a hegyekben lehet néhol hószállingózás a nap első felében. Mérsékelt lesz a délkeleti szél. Kora délután 0, 6 fok várható.

Vasárnap az ország nagy részén csökken a felhőzet és napos idő várható, csak délnyugaton lehetnek felhősebb tájak. Csapadék nem valószínű. Az északi szél mérsékelt lesz. A hőmérséklet csúcsértéke 3, 6 fok között alakul.

Hétfőn országszerte, napos, derült idő várható, délnyugaton a határ közelében lehet csak felhő az égen.  Csapadék nem lesz. Megélénkül az északkeleti szél. 3, 7 fok között tetőzik a hőmérséklet.

Kedden délnyugaton változóan felhős, máshol derült lesz az ég. Csapadék nem valószínű. A változó irányú szél a Dunántúlon megélénkül. 2, 6 fokra melegszik a levegő.

Szerdán délnyugat felől megnövekszik a felhőzet, de északkeleten és északon napos idő várható. Számottevő csapadék nem valószínű. Változó irányú szél lesz. A legmagasabb nappali hőmérséklet 1, 5 fok között alakul.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>