Idén később hirdetik meg a kötelezők díjait

Idén a megszokottnál később, november 1-je helyett 3-án hirdetnek kötelező díjat a biztosítók, közölte a CLB biztosítási alkusz.

A kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás (kgfb) alakulását latolgatva a CLB-nél úgy vélik, hogy emelkedhet azoknak az ügyfeleknek a díja, akiknek idén feltűnően alacsony volt. A biztosítónak ugyanis be kell hoznia a túl nagy elmaradást, korrigálnia kell az árbevételt, ehhez viszont emelnie kell a tarifát.

Jól jön a váltás azoknak is, akik az elmúlt időszakban balesetet okoztak, mert biztosítócserével csökkenthetik a vétség miatt megemelt díjukat. Jól járhatnak idén azok is, akik új településre költöztek, házasodtak, gyerekük született, vagy netán most kerültek közalkalmazotti státusba, őket ugyanis kiemelten kezelik a cégek, számos kedvezményt kaphatnak.

 

Forrás: http://index.hu/gazdasag/2013/10/28/iden_kesobb_hirdetik_meg_a_kotelezok_dijait/

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>