HyperX Predator memória

A Kingston effektív 2800 MHz-es órajelen működő modulokkal állt elő.

A Kingston az múlt év nyarán mutatta be a HyperX Predator sorozatba tartozó memóriáit, melyek a teljesítményükkel hívhatták fel magukra a figyelmet. A korábban megjelent csomagok most kiegészültek egy 2800 MHz-es effektív órajelű modullal, ami természetesen DDR3 szabványú memórialapkákat használ, az időzítése pedig CL 12-12-12. Az előbbi paraméterekhez 1,65 V-os feszültség szükséges, illetve megmarad szokásos kék hűtőborda, továbbá az XMP technológia is támogatott.

Az ilyen teljesítményű memóriák kapcsán lényeges információ, hogy a processzorok hivatalosan nem támogatnak 2400 MHz-es vagy ennél nagyobb effektív órajelet. A piacon található termékek többsége még 1600 MHz-en sem jutott túl, így az elérhető magas frekvencia beállítása tuningnak számít, azaz szerencse is szükséges hozzá, illetve nem árt olyan alaplap sem, amelyet teszteltek a komolyabb órajelekre. Szintén figyelni kell a feszültségre, mivel az Intel memóriavezérlői az 1,5 V-nál magasabb paramétert nem szívlelik. Bár a termékek működni fognak, de hosszútávon káros lehet a processzorra nézve.

Az élettartam garanciával érkező kétcsatornás, 2800 MHz-es Kingston HyperX Predator csomag 8 GB kapacitással kerül az üzletekben, míg a négycsatornás opció 16 GB-os kapacitást kínál. Az ajánlott fogyasztói árakról még nincs adat.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>