Hujber Feri

Hujber Ferenc akaratán kívül kapcsolódott be Détár Enikő és Rékasi Károly történetbe. A szókimondó színész ugyanis azt mondja, magára ismert egy cikkben, melyben szerinte arról volt szó, ő Détár új szerelme.

- A bátor lovag az ország egyik legkedveltebb színésze. Enikőnél 10 évvel fiatalabb, sűrűn találkozhatunk vele magazinok címlapján, és nagy közönségsikernek örvendő filmekben – írta le egy napilap azt a sztárszínészt, aki miatt Rékasi féltékenyen hazarohant az egykor közös családi fészekbe, ahol már csak Enci él.

Hujber Feri megdöbbentve olvasta a híreket, és azt mondja, azonnal magára ismert, nem érti, miért keverik őt ilyen balhéba.

- Magamra ismertem a leírásból, és nagyon jót röhögtem ezen. Vicces, én vagyok az egyetlen ember az országban, aki azt mondja, ami valóban van. Nekem nincsenek a szekrényben csontvázaim, tessék már elhinni! Nem udvarolok Encinek, életemben nem jártam a házukban, tehát Károly tőlem mehet haza, amikor csak akar, és ott alszik, ahol akar – mondta a színész.

 

Forrás: http://www.stop.hu/bulvar/hujber-feri-nem-udvarolok-encinek/1191202/

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>