Hátrányos helyzetű gyermekeknek segített a Hungaroring

Száz halmozottan hátrányos helyzetű gyermek látogathatott el szombaton a Hungaroringen található vezetéstechnikai centrumba, ahol sportolók, köztük Kiss Gergely olimpiai, világ- és Európa-bajnok vízilabdázó látta vendégül őket.

A jótékonysági program lényege az volt, hogy a gyermekek egyrészt találkozzanak a vízilabdázóval, valamint a Ferencváros futballistáival, Buzsáky Ákossal, Kurucz Péterrel és Holman Dáviddal, másrészt megismerkedjenek a biztonságos közlekedés alapjaival.     A gyerekek bejárták a Forma-1-es versenypályát, játékos közlekedési oktatáson vettek részt, illetve az Off-road Centerben egy bemutatót is megtekinthettek.     “A Hungaroring Sport Zrt. és a céghez kapcsolódó szolgáltatók munkatársai mindig is szívügyüknek tekintették, hogy segítsenek a rászorulóknak, s élharcosai legyenek a biztonságos közlekedés elősegítésének” – idézte a 15 éves Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum közleménye Gazsi Júliát, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettesét.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>