Hajnal utca útrekonstrukciója Nyírábrányban – 1. ütem

Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata 148 873 783,- forint uniós támogatást nyert az Észak- Alföldi Operatív Program, Új Széchenyi Terv keretében. A beruházásból 747 m hosszúságban korszerű útszakasz és új járdaszakasz jön létre, ezzel hozzájárulva a gyalogos forgalom biztonságos levezetéséhez.

Nyírábrány Nagyközség Önkormányzata az ÉAOP-3.1.2/A-11-2012-0023 számú pályázati konstrukció keretében 148 873 783 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert.
A projekt közvetlen célkitűzése a Nyírábrány központjában található Hajnal utca útfelújítása, a biztonságos gyalogosforgalom levezetés megvalósítása és 13 gépkocsi leállását biztosító leállósáv építése.
A projekt közvetett célkitűzése a település társadalmi-gazdasági elmaradottságának csökkentése, a település lakosainak életminőségének javítása.
A projekt közvetlen eredményeként a Hajnal utcán 747 m hosszúságban korszerű útszakasz és új járdaszakasz jön létre, ezzel hozzájárulva a gyalogos forgalom biztonságos levezetéséhez.
A projekt célcsoportja a település teljes lakossága, mintegy 4200 fő, akik szintén gyalogosan és autóval egyaránt biztonságosan közelíthetik meg a település központját, továbbá a legfontosabb közszolgáltatókat, az iskolát és óvodát. Továbbá javul a település összképe, javul a lakosság életminősége, mely hozzájárul a társadalmi-gazdasági hátrányok csökkentéséhez.

ujszechenyiterv_2020

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>