Gyilkosság Sárándon!

Országos elfogatóparancs alapján keresi a rendőrség a képen látható Sain József sárándi lakost.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság 09000/135/2014. bűnügyi számon nyomozást rendelt el emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Egy sárándi családi házban 2014. május 11-én 5 óra 10 perc körüli időben holtan találtak rá egy 57 éves helyi nőre, akinek halálát a helyszíni- és halottszemle adatai alapján idegenkezűség okozta.

A nyomozók megkezdték az adatgyűjtést és a tanúkutatást a tettes azonosítása és felkutatása érdekében. A beszerzett információk alapján a nyomozóhatóság a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 53 éves Sain József ellen országos elfogatóparancsot adott ki.

A rendőrség kéri, hogy aki a képen látható Sain József tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon vagy hívja a 06-52/457-040-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), továbbá a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>