Gyermekeinkért Alapítvány – Két ország, egy cél, közös siker!

magyar-roman hataron atnyulo programSzórólap

Tájékoztatjuk a kedves lakosságot, hogy a Kismarjai Alapítvány 2012-ben benyújtott és nyertes pályázatának megvalósítása az utolsó évéhez érkezett. Az Önkormányzat udvarán látható építési területen folyamatosan zajlik a kivitelezés a Cívis-Bau Kft. által, amely munkálatok már igen látványos fázisban tartanak, bárki meggyőződhet erről, aki a Bocskai u. 20. közelében jár Kismarján.

A projektmenedzsmenti tevékenység folyamatos, a külső szakértők is színvonalas munkával járulnak hozzá a projekt megvalósításához.

A következő lépés a projekt során a Kézművesház és Kiállítóterem berendezéséhez szükséges eszközök beszerzése. Ennek lefolytatásához újra a Jogi Szaktanácsadó és Közbeszerzési Kft. szolgálatait fogjuk igénybe venni, hogy 2014 nyarán lefolytathassuk a közbeszerzési eljárást.

2014. április 29-én szemináriumra vagyunk hivatalosak Romániába, Nagyváradra, a Hotel Continental-ba, ahol a JTS képviselői nyújtanak szakszerű segítséget, hogy a Magyarország-Románia Határon átnyúló Együttműködési Program 2007-2013 keretében megvalósuló pályázatok zökkenőmentesen léphessenek az utolsó fázisba.

Az építési beruházás befejezése után pedig szeretettel várunk mindenkit a megnyitó ünnepségre, amelynek a pontos idejéről, helyszínéről és programjáról később tájékoztatjuk az érdeklődőket.

Üdvözlettel,

A Gyermekeinkért Alapítvány képviseletében:

Szűcs László

Kismarja, 2014

A „Kismarjai Bocskai Kiállítóterem és Kézművesház kialakítása” c. projekt a Magyarország-Románia Határon Átnyúló Együttműködési Program 2007- 2013 keretében valósul(t) meg (www.huro-cbc.eu), az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap, valamint Magyarország és Románia társfinanszírozásával. A program célja közelebb hozni egymáshoz a határmenti térségben élő embereket, közösségeket és gazdasági szereplőket az együttműködésbe bevont térség közös fejlesztésének elősegítése érdekében, a határmenti térség alapvető erősségeire építve.

Jelen szórólap tartalma nem feltétlenül tükrözi az Európai Unió hivatalos álláspontját.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>