GYAKORNOKI PROGRAM MEGVALÓSÍTÁSA AZ APOLLÓ EGÉSZSÉGÜGYI CENTRUM KFT-NÉL EURÓPAI UNIÓS TÁMOGATÁSSA

Cégünk uniós támogatást nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma, mint Támogató által 2013.01.10-én meghirdetett „Gyakornoki program a tanulószerződés keretében tanult pályakezdők támogatására a konvergencia régiókban” című pályázati kiírásban.

A projekt keretében 2 fő 25 év alatti középfokú végzettségű munkavállalót alkalmaztunk egészségügyi asszisztens munkakörben. A gyakornok 2014-ben végeztek, végzettségüknek megfelelően projektünk keretében helyezkedtek el először.

A gyakornok a program keretében a 9 hónapon keresztül mentor segítségével és koordinálásával sajátították el a gyakorlati szakmai elemeit. Fiatal munkavállalóink munkavégzéséhez kapcsolódó infrastrukturális feltételek megteremtését is lehetővé tette a pályázat így a munkájukat segítő eszközök beszerzése is megvalósult.
Vállalkozásunk fontosnak tartja a pályakezdő fiatalok elhelyezkedési esélyének növelését, munkatapaszta-lat szerzésük elősegítését .
Gyakornokaink a támogatott foglalkoztatás után 4,5 hónapos továbbfoglalkoztatásban vesznek részt, melyet a cég önerőből finanszíroz. Terveink szerint a továbbfoglalkoztatási időszakot követően is fenn kívánjuk tartani munkaviszonyukat.

A Széchenyi 2020 program keretében megvalósult projektben 4,92 millió forint európai uniós támogatás segítségével a programba bevont gyakornok modern környezetben, korszerű eszközök segítségével, hatékony szakmai támogatás mellett sajátították el munkakörük gyakorlati elemeit.

ujszechenyiterv_2020

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>