Guinness rekorder nyomtatócsalád a HP-tól

A HP, a Deskjet nyomtatók születésének 25. évfordulóján kifejlesztette a világ leggyorsabb színes asztali nyomtatóját, a Guinness rekorder HP Officejet Pro X printert.

Az idén ünnepli 25. évfordulóját az 1988-ban bemutatott HP Deskjet nyomtató. A HP Inkjet nyomtatási technológián alapuló Deskjet sikerének köszönhetően a HP további Photosmart és Officejet termékcsaládot fejlesztett és majd 600 millió Inkjet nyomtatót szállított le ügyfeleinek. A kis- és középvállalkozások igényeire tervezett HP Officejet Pro X színes nyomtató sorozata a HP PageWide technológiájának köszönhetően akár 70 irodai minőségű oldal nyomtatására is képes percenként.

A technológia lényege, hogy miközben a papír mozog, a lapszélességű nyomtatófej stabilan áll, ennek köszönhető a gyorsan és halkan megszülető eredmény. Mivel nyomtatás közben az egyedüli mozgó alkatrészeket a laptovábbító mechanika jelenti, így a készülék hosszú távú megbízhatósága is adott. A standard 500 lapos papíradagoló tálcával időt spórolhat használója és kevesebbszer szakad félbe a nyomtatás.

A nyomtató sorozat ENERGY STAR minősítést nyert, mind az energia- mind hulladék újrahasznosítás terén. A HP 970 és 971 tintapatronok gyorsan száradnak és időtállóak, kiváló minőségűek és tökéletes színkeverést tesznek lehetővé a gyors nyomtatás során.

A HP Officejet Pro X akár 50 százalékkal kevesebb költség és energiafelhasználásra is képes a vele egy kategóriában lévő lézernyomtatókhoz képest, míg kellékanyaga a HP 970 és 971 tinta patronok segítségével jóval kevesebb csomagolási hulladék képződik.
A HP Officejet Pro X könnyedén integrálható már meglévő nagyvállalati informatikai rendszerekbe az ehhez szükséges nyomtatási protokollok, menedzselhetőség és workflow megoldások révén.

A HP Officejet Pro X sorozat Magyarországon novembertől érhető el.

 

Forrás: http://hirek.prim.hu/cikk/2013/11/07/guinness_rekorder_nyomtatocsalad_a_hp-tol

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>