GTA San Andreas

GTA San Andreas

Korábban írtunk róla, hogy a GTA Vice City Androidon is játszható, most utódja, a San Andreas is követi a példáját. A Rockstar Games ugyanis bejelentette, hogy a játék iOS, Android és Windows Phone eszközökön is elérhető lesz.

Biztosan sokan emlékeznek, vagy talán még most is játszanak a kétezres évek népszerű GTA számítógépes játékával, a San Andreasszal, amely a sorozat harmadik tagjaként az egyik „legjobbként” aposztrofált játék volt PlayStation 2 konzolon.

A Rockstar Games most úgy döntött, kiadja a játék mobil verziójárt, amely decembertől érhető el Android, iOS és Windows Phone operációs rendszerű készülékekre.

A mobilverzióban érintőképernyős és teljes vezérlős módra is van lehetőségünk. A grafikáját is felturbózták, ez magában foglalja, hogy gazdagabb színpalettát kapott, az árnyékok pedig sokkal dinamikusabbak és részletesebbek lettek. Emellett az eredeti verzióhoz képest a kerekterek is sokat fejlődtek, és a kocsikat is átkozmetikázták.  

egyelőre csak ennyit árultak el a játékról, a következő hetekben több részletet is elárulnak róla, beleértve a pontos árat és megjelenést is.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>