Geszti Péter

Magyarországon minden ötödik nőt érinti a családon belüli erőszak. Geszti Péter és Nagy Ervin a nőket érő erőszak ellen kampányol, s erről az RTL Klub 8:08 – Minden Reggel című műsorában is beszéltek.

- Szerintem érvek itt nincsenek, indulatok vannak, amiket nagyon nehéz visszafogni. A hétköznapi együttélésben egyébként valószínűleg ez az egyik legnehezebb dolog. A hosszútávú együttélések amúgy sem tartoznak a könnyű kategóriák közé az életben, a hétköznapi klisékbe való beleszorulás, a sok feszültség… és azt szokták mondani, hogy a szerelem öröm, a házasság munka. Komoly teher elviselni egymást, együtt tudni élni, elviselni a másik rossz szokásait, vagy azokat, amiket régen szeretett és aztán ellenszenvessé váltak. Könnyen jöhet olyan feszültségpillanat, amikor az ember elfeledkezik úriember mivoltáról – magyarázta a reggeli műsorban Geszti Péter.

- Van egy határa annak szerintem, hogy meddig tart a szenvedély és hol kezdődik az önkényes igazságosztás. Azt gondolom, hogy az úriember soha, soha, soha nem nyúl ilyen eszközökhöz! – tette hozzá az X-Faktor mentora.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>