Galaxy S III Android 4.3 frissítése

Galaxy S III Android 4.3 frissítése

A felhasználói panaszok miatt a Samsung felfüggesztette a tavalyi csúcsmodell Android 4.3 Jelly Bean rendszerfrissítését.

A Samsung két héttel ezelőtt indította útjára a Galaxy S III Android 4.3 Jelly Bean rendszerfrissítését, mely a beharangozott optimizálások és gyorsulások helyett leginkább csak problémákat okozott. Felhasználói visszajelzések szerint a dél-koreai gyártó új szoftverével a készülék jóval gyorsabban lemerül, rengetegszer lefagy, az alkalmazások párhuzamos futtatása meglehetősen gyér, ráadásul olykor még a zenelejátszó is akadozik az ideálisnak nehezen nevezhető memóriakezelő miatt. A Samsung brit része nemrég hivatalosan is elismerte az új firmware problémáit és ezzel együtt fel is függesztette annak elérését. A firmware átdolgozott változata később természetesen újra elérhető lesz, de a Samsung egyelőre nem tudta megmondani, hogy erre mikor kerül sor.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>