Fluor Tomi elhagyja az országot

fluor tomi

Fluor Tomi nem tartja magát punnyadós típusnak, sőt, egy idő után frusztrálja is a semmittevés. Az énekes bevallotta: neki elég december 24. és 25. pihenőnapnak.

- Idén Finnországban előkarácsonyozom, meglátogatjuk az öreg Miklóst és egy hetet töltünk kinn egy tévéműsor forgatása okán. A téli hangulat garantált, hiszen az északi sarkkör környéke a térdig érő hóról és a nagy mínuszokról híres. Az ajándékvásárlást igyekeztem elintézni december közepéig, így csak néhány apróság beszerzése maradt hátra – kezdte Fluor Tomi, akit egy alkalommal kiskutyával leptek meg karácsonykor.

- Gyerekkoromban kaptam egy bernáthegyi kutyát, akit azóta sajnos el kellett vinni egy farmra. Nagyon okos kutya volt, még az újságot is behozta az ajtó elől. Szerette a család, de végül útnak engedtük, mert a szeretet nem fojt meg, a szeretet megért, és ha kell, elenged, ugyanakkor viszi a pórázt és megfékez, ha jön a kamion – mondta a STOPnak az énekes.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>