Fakivágás

favagas_2

Nemrég a Ludovikánál végzett fakivágás okozott kisebb felháborodást, most még egy zöld folttal kevesebb. Olvasónk írt levelet arról, hogy “a Víg és a Bérkocsis utca sarkán üresen álló, magántulajdonban lévő telken hétfőn intenzív fakivágásba kezdtek. (A munkások szerint nem terveznek egyelőre építkezést a telken.) A környékén ez az egyetlen zöld folt, és a kerületben tudtunkra csak jegyzői engedéllyel lehet fát kivágni…Jeleztük a dolgot az önkormányzatnak, elkezdték kivizsgálni az ügyet, de attól tartunk, hogy különböző indokokkal (betegek a fák, közel vannak a kerítéshez stb) mégis annyiban hagyják majd. (Pedig nem betegek a fák és amúgy is válogatás nélkül estek neki a kivágásuknak.)”

A telken azóta folytatták a fakivágást, 5 fa kivételével az össszeset kivágják. Egy beteg volt, a többi közel volt a telekhatárhoz.

 

Forrás: http://8.kerulet.ittlakunk.hu/termeszet/131107/fakivagas-vig-es-berkocsis-utca-sarkan

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>