Ennyi volt! Nincs többé élő adásban Sebestyén Balázs és Vadon Jani műsora

Még szeptember végén óriási reklámkampánnyal promózta az RTL Klub Sebestyén Balázs és Vadon Jani legújabb műsorát, a „Vundersőn és Zuperszexi”-t, most azonban, mindössze 2 élő műsor után úgy döntött a csatorna, hogy nem rizikózik tovább és behúzza a kéziféket.

Meddig húzza még a műsor?

A promovideóknak és a rádiós reklámoknak köszönhetően már az első adás előtt mindenki azon gondolkozott, hogy pontosan mi lesz ez a műsor és miről fog egyáltalán szólni. Ezzel már korán felkeltették az emberek érdeklődését, így azt lehetett hinni, hogy a siker garantált. Ez azonban nem így lett, ugyanis a nézők az első adás alatt sem kapták meg kérdéseikre a választ.

Senki nem értette igazán, hogy pontosan mi is ez, illetve, hogyan lehet egy szórakoztató műsor ennyire unalmas. Olyan volt az egész, mint egy baleset, amikor egyszerűen nem bírunk nem odanézni. Valószínűleg ezt érezték meg a készítők is, ugyanis a „Vundersőn és zuperszexi”-nek félig-meddig befellegzett, hiszen mostantól inkább biztosra mennek, és inkább felvételről adják a műsort, nem élőben.

“Felvételről sugárzunk”

Kolosi Péter, az RTL Klub programigazgatója a következőt nyilatkozta a Borsnak: “Kíváncsiak voltunk rá, hogy hozzáad-e bármilyen pluszt a műsorhoz az, hogy élőben megy. A második adás után úgy ítéltük meg, hogy nem feltétlenül tesz hozzá, így visszatértünk a megszokott rendszerhez, tehát felvételről sugárzunk” – magyarázta a szakember, majd hozzátette: “Fontos az aktualitás szempontjából, hogy a felvétel és az adás időpontja közel legyen egymáshoz, emellett pedig nyitva hagyjuk annak a lehetőségét, hogy bizonyos részek továbbra is élőben menjenek, ha a helyzet úgy kívánja. Ilyen lehet például, ha egy vendég csak az adás időpontjában ér rá, vagy éppen akkor történik egy fontos esemény.”

A csatorna döntése teljesen érthető, hiszen már a második adásnál 200.000 ezer nézőt vesztettek, amit egy csatorna sem engedhet meg magának. Most már csak az a nagy kérdés, hogy az mennyit javít majd a műsor nézettségén, ha mostantól felvételről nézhetjük a végre rövidebb hajú Sebestyén Balázst és segédjét, Vadon Janit.

 

Forrás: http://www.femcafe.hu/cikkek/vorosszonyeg/ennyi-volt-nincs-tobbe-elo-adasban-sebestyen-balazs-es-vadon-jani-musora#

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>