Előállították a 4K! elnökét

4K! – Negyedik Köztársaság

Előállította a rendőrség Istvánffy Andrást, a Negyedik Köztársaság (4K!) párt elnökét, miután nyilvánosan elszívott egy marihuánás cigarettát – közölte a szervezet csütörtökön az MTI-vel.

Mielőtt rágyújtott, az elnök a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) Nádor utcai irodájában jelképesen befizette az áfát egy gramm marihuána után.
A közlemény idézi Istvánffy Andrást, aki azt mondta, polgári ellenállásként értékeli a történteket, mert szerinte tűrhetetlenné vált a képmutatás. “Nem akarok olyan világban élni, ahol ha péntek este megiszom egy pálinkát, akkor én rendes magyar ember vagyok, ha viszont egy jó barátom mellettem rágyújt egy füves cigire, ő bűnöző” – olvasható a közleményben.
Mint fogalmazott, Magyarországon az egész rendszer csalásra épül, a nagyvállalatok és a politikai kaszt összejátszanak és a törvények felett állónak tekintik magukat, a NAV “szemet huny” az adócsalások felett, az “oligarchapártok” pedig olyan törvényeket alkotnak, amelyekkel a hétköznapi embereket csalásra kényszerítik. A párt szerint a rendőrségnek a valódi bűnözőket kellene üldöznie, “a hétköznapi emberek cseszegetését pedig abba kellene hagynia”.
A rendőrség későbbre ígért tájékoztatást az MTI-nek az ügyről.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>