Együtt-PM: a Fidesz frissíti a Kubatov-listát

egyutt2014 bajnai gordon

Az Együtt-PM szövetség csütörtökön kifogásolta, hogy Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető, V. kerületi polgármester arra kérte támogatóit, küldjék el neki barátaik, ismerőseik adatait, hogy őket is bevonhassák a kampányba. Juhász Péter, a szövetség társelnöke közleményében úgy fogalmazott, hogy a Fidesz így frissíti a “Kubatov-listákat”.

A Város szíve blog kedden egy levélrészletet közölt, amelyben Rogán Antal arra kéri a címzettet, hogy “küldje el személyi javaslatait azokról a családtagjairól, barátairól, ismerőseiről, akik szívesen csatlakoznának önkéntesnek”.
Juhász Péter közölte: tiltakozásul az V. kerületi önkormányzatnál járt, hogy személyesen adja át Rogán Antalnak Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnökének adatait.
Az Együtt-PM szerint Rogán Antal felszólítása “a Kubatov-listák frissítése”, ami kimeríti a személyes és különleges adat tiltott kezelését, ezért Juhász Péter bejelentést tett a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>