Egymilliárd forintos infrastruktúra-fejlesztés kezdődik Egerben

(MTI) – Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 14.59 órakor kiadott, Egymilliárd forintos infrastruktúra-fejlesztés kezdődik Egerben című anyagunk utolsó bekezdésének a kft. ügyvezetőjének neve helyesen:

Sipos Z s o l t

Felhívjuk tisztelt felhasználóink figyelmét, hogy a hitelesség érdekében a javításokat hajtsák végre a felhasznált anyagon!

JAVÍTOTT VÁLTOZAT – Egymilliárd forintos infrastruktúra-fejlesztés kezdődik Egerben
Eger, 2017. augusztus 21., hétfő (MTI) – Egy múlt év végi kormánydöntés alapján a megyeszékhely egészét érintő, átfogó infrastruktúra-fejlesztés kezdődik el Egerben – jelentette be a kivitelezési megállapodás aláírása alkalmából hétfőn a város polgármestere.
Habis László (Fidesz-KDNP) kiemelte: a Miniszterelnökség területi infrastrukturális fejlesztések elnevezésű előirányzatából finanszírozott program keretében városszerte utak, kerékpárutak, járdák, hidak, csapadékvíz-elvezető csatornák, buszmegállók és parkolók újulnak meg, válnak szebbé, rendezettebbé és korszerűbbé.
A 32 helyszínt érintő beruházássorozat első 22 elemének bruttó 400 millió forintból megvalósuló kivitelezése hamarosan elkezdődik és várhatóan ez év végéig be is fejeződik – közölte.
A második ütemben összetettebb, hosszabb előkészítést igénylő munkák vannak, amelyek mintegy bruttó 600 millió forintból 2018-ban valósulnak meg.
A városvezető aláhúzta: köszönet illeti a kormányt a fejlesztések lehetővé tételéért, hiszen ilyen típusú támogatásban Eger korábban még nem részesült. Ugyanakkor az önkormányzat is sokat tett a projekt megvalósítása érdekében azzal, hogy a forrás felhasználásához szükséges, a lakosság és a képviselők igényeit, elképzeléseit tükröző szakmai programot a rendkívül feszes határidőn belül elkészítette.
Az első ütem kivitelezését nyílt közbeszerzési eljáráson elnyert He-Do-Penta konzorciumot irányító He-Do Kft. ügyvezetője, Sipos Zsolt közölte: a munkálatok befejezési határideje 6 hónap, ám azt még a tél beállta előtt szeretnék elvégezni.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>