Dzurják József

Dzurják József szerint már nagyon érett Ricardo Moniz menesztése az FTC vezetőedzői posztjáról.

A Fradi korábbi támadója az M1 Ma reggel című műsorában elmondta, hogy a Ferencváros kispadján edző ilyen támogatást nem kapott az utóbbi években. “Azt igazolt le, akit akart, szabad keze volt, az eredmények viszont nem úgy alakultak, ahogy az elvárható lett volna. Kijelentették, hogy a bajnoki cím a cél, tíz fölött igazoltak játékost, és ebben óriási felelőssége van, hogy nagyon sok játékosban mellényúlt. Tulajdonképpen egy igazolása, Besic az, aki jó igazolásnak, Fradi-szintű játékosnak nevezhető, a többi az nagy mellényúlás volt.”

Dzurják már azon is csodálkozott, hogy a holland tréner a helyén maradhatott azok után, hogy öt meccs alatt mindössze két pontot szerzett a csapat, holott a mezőny hátsó feléhez tartozó klubok is voltak az ellenfelek között. “Ezt magyar edző nem élte volna túl.”
Dzurják hozzátette, hogy véleménye szerint nem elegáns dolog Moniz részéről, hogy Akeem Adams tragédiája mögé próbált bújni a csapat sikertelensége miatt. “Egy meccset esetleg rá lehet fogni, hogy a csapat azért játszott gyengébben, mert mindenkit megviselt a tragédia, de e mögé elbújni nagyon nem elegáns.”
A jelenleg trénerként dolgozó “Csöpi” elmondta: kevesen tudják, hogy Moniz korábban nem dolgozott vezetőedzőként. “A Salzburgnál segítőként dolgozott, majd átvette a csapatot. Megnyert egy bajnokságot úgy, hogy nem ő kezdte el a munkát. De azon kívül ő korábban még segédedző sem volt. Stábtag volt, negyedik-ötödik ember, aki fizikai és technikai képzésben részt vett, de a tapasztalatlansága vezetőedzőként kijött ezeken a mérkőzéseken, mert nagyon rosszul meccselt véleményem szerint, és a csapatot sem tudta úgy összerakni, hogy ütőképes lett volna.”
Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>