Dropbox

iOS 7 inspirálta dizájnfejlesztést és AirDrop támogatást kapott a Dropbox iOS változata. Az applikáció ikonját is újratervezték. A fejlesztők szerint ez még csak a kezdet.

A megújult Dropbox iOS alkalmazás iOS 7 stílusú dizájnnal gazdagodott, és megkapta az AirDrop támogatást is, amely azt jelenti, hogy a felhasználók fájlokat oszthatnak meg a közelben lévő iOS 7 rendszerű készülékekkel. Lehet ez fénykép, videó, helyszín, de akár honlapok linkjeit is elküldhetjük. A videókat pedig el is menthetik saját könyvtárukba.

Az AirDrop Wi-Fi és Bluetooth kapcsolaton keresztül is működik, az egyetlen követelmény az iOS 7 támogatású eszköz: iPhone 5, 5S, 5C, de, vagy negyedik generációs modellek, valamint iPad mini, illetve 5. generációs iPod touch készülékek.

Javult a fotófeltöltés és a videólejátszás sebessége is, valamint azt a hibát is kiküszöbölték, amely a HTML-t szöveggé alakította.

Az iPad modelleken lehetőség van osztott és teljes képernyős nézetre is. Ám, ahogy a Dropbox fogalmazott, ez csak az új Dropbox iOS kezdete. Mindez előkészíti a terepet új, izgalmas újdonságoknak.

Az alkalmazás, új 3.0-ás verziója letölthető az App Store-ból.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>