Détár Enikő

Détár Enikő túltette magát megromlott házasságán. Az Aktív csütörtöki adásában elárulta, mi bántotta a legjobban.

Az elmúlt időszakban másról sem lehetett hallani, csak Rékasi Károly és Détár Enikő magánéleti válságáról. Végül 29 évig tartó házasság után Rékasi Károly Pikali Gerda színésznőhöz költözött. Détár Enikő a csütörtöki Aktívban megcáfolta a róla kialakított képet, miszerint egy elhagyott, csalódott szomorú nő. Ő ugyanis újult erővel, céltudatosan és bizakodva kezdett új életet, bár nem tagadja barátnőinek, Fésűs Nellynek és Ladinek Juditnak nagy szerepe volt abban, hogy talpra állt.

Détár Enikő elhatározta, hogy otthonából kizárja a sajtót. „A munkám miatt szükségem van valamiféle nyilvánosságra. Nem hazudom magamnak, sem másnak, hogy nem érdekel, mit gondolnak az emberek, mert az is önámítás… Rettenetesen rosszul esik, ha olyat írnak, amit nem én mondok, utálom, ha a számba adnak mondatokat” – mesélte a színésznő az Aktívban, és azt is elárulta, hogy rengeteg időt tölt barátnőivel és fiával. Szüksége is van a feltöltődésre, hiszen karácsony előtt fellépések egész sorozata vár rá.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>