Csodálatos lesz a debreceni stadion!

A Tero Auvinen UEFA-ellenőr által Robin Hood-stadionak nevezett létesítmény tervezője a stadion egyik legfőbb különlegességének az erdei környezetet tartja.

A dehir.hu jóvoltából megnézhetjük a legújabb látványterveken, milyen lesz majd este, teljes megvilágításban a Nagyerdei Stadion.

A dehir.hu jóvoltából megnézhetjük a legújabb látványterveken, milyen lesz majd este, teljes megvilágításban a Nagyerdei Stadion

.Bordás Péter érdeklődésünkre elmondta, az új látványtervek célja az, hogy megmutassa az épületet esti kivilágítással. „Most ugye már tudjuk, milyen lámpákat választott ki a kivitelező, milyen azoknak az optikája, így elkészülhetett egy a későbbi valósághoz közeli kép. Ezeken a terveken az látszik, ahogy egy focimeccs idején minden lámpa fel van kapcsolva, ez tehát a teljes megvilágítás képe. Természetesen, amikor nem lesznek rendezvények, a világítási szint lényegesen alacsonyabb lesz, hiszen csak a parkszinti épületekben égnek majd a lámpák” – magyarázta a felelős tervező.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>