Csempészárut találtak

Két balesetet szenvedett személyautóban több mint 15 millió forint értékű, feltehetően csempészett cigarettát foglaltak le a rendőrök a Nyírségben – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese pénteken az MTI-vel.

Fedor Rita tájékoztatása szerint az egyik autó Tiszaszentmárton és Tiszabezdéd között sodródott az árokba. A kocsiban 10 millió forint értékű cigarettát találtak a baleset miatt intézkedő járőrök. Az autót vezető 33 éves tiszabezdédi sofőrt előállították, majd a dohányáruval együtt átadták az ügyben illetékes Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkatársainak.

A másik csempészt ugyancsak csütörtökön, autósüldözés után fogták el a rendőrök, mert nem állt meg gépkocsijával az őt igazoltatni akaró járőröknek Kömörő külterületén. A rendőrök több településen át megkülönböztető jelzést használva üldözték a csempészautót, amely végül Zsarolyán határában egy kanyarban az árokba sodródott.

A kocsiban több mint ötmillió forint értékű, külföldi zárjeggyel ellátott cigaretta volt. A 36 éves kocsordi gépkocsivezetőt a rendőrök a csempészáruval együtt szintén az adóhivatal munkatársainak adták át a büntetőeljárás lefolytatására.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>