Csak néhány vonatot érint az óraátállítás

Három belföldi és tizenegy nemzetközi vonatot érint a vasárnap hajnali óraátállítás – közölte a MÁV-Start. A téli időszámítás életbe lépésével vasárnap hajnalban kell három óráról kettőre visszaállítani az órákat. Azokat a vonatokat, amelyek hajnali három előtt a célállomásukra érnek, nem érinti a változás.

Három belföldi és tizenegy nemzetközi vonat esetében azonban azt javasolja az utasoknak a vasúttársaság, hogy az indulás előtt tájékozódjanak a pontos közlekedési rendről. Belföldön egy Kiskunhalasról Kőbánya-Kispestre, egy Debrecenből Budapestre és egy Lajosmizséről Budapestre közlekedő vonat érintett.

Nemzetközi viszonylatban egy-egy Budapestről Zürichbe, Münchenbe, Bukarestbe, Berlinbe és Moszkvába induló vonat, illetve ezek Budapestre érkező vonatpárjai, valamint egy Belgrádból érkező nemzetközi gyorsvonat közlekedik az óraátállítás ideje alatt.

A vonatok menetrendjéről, indulási és érkezési időpontjairól részletes információt a MÁV-Start honlapján és a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon, a 06 40 49 49 49-es telefonszámon kérhetnek  az érdeklődők.

 

Forrás: http://index.hu/belfold/2013/10/25/csak_nehany_vonatot_erint_az_oraatallitas/

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>