Cristiano Ronaldónak saját múzeuma lesz

cristiano-ronaldo_1

Portugáliában megnyílik az első Cristiano Ronaldo-múzeum, amelynek a játékos több személyes tárgyát és díját is odaadományozta. A kiállítás december 15-én kezdődik a 28 éves világklasszis szélső szülővárosában, Madeira szigetén, a megnyitót a tervek szerint személyesen vezeti.

A combhúzódással küszködő Cristiano Ronaldo nem lesz ott a Real Madrid jövő heti spanyol kupameccsén, az Olimpic de Xativa ellen, ezért Carlo Ancelotti vezetőedző extra szabadságot adott neki. A 28 éves játékos ezt arra használja, hogy elutazik szülővárosába, Madeira szigetére, Funchalba.

Ugyanis a napokban a spanyol bajnokság legértékesebb játékosának választott Ronaldo személyesen felügyeli az utolsó simitásokat saját múzeumán, mielőtt visszautazik Madridba december 14-én, majd villámgyorsan vissza, hogy személyesen nyissa meg másnap a múzeumot.

A kiállítás egy jelenleg felújítás alatt álló, tengerre néző épületben lesz Madeira szigetén, közel a kikötőhöz. Többek között látható lesz majd a 2008-as Aranylabdája, mezek, fotók, emlékek és díjak fiatalkori- és profi karrierjéből.

“Egy ilyen a múzeum volt Cristiano egyik álma – mondta egy családtag. – Valamit szeretne visszaadni Madeirának, és ezt találták ki az édesanyjával. Ez családi projekt volt. Ugyanakkor vállalkozni is szeretne itt a jövőben. A múzeum csak a kezdet.”

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>