ByTheWay

Szikora Róbert csapata, a ByTheWay búcsúzott legutóbb az RTL Klub tehetségkutatójától. Ahogy a fiúk mondták: nem csalódtak, de szívesen folytatták volna az X-Faktort.

Már a verseny előtt egy csapatot alkotott a ByTheWay. A fiúk rengeteg rajongói levelet kapnak, az RTL Klub Sztárchat oldalán is igyekeztek válaszolni a kiesésükkel, illetve a folytatással kapcsolatos kérdésekre.

- Beszélgettünk minden versenyzővel és azt gondoljuk, hogy az X-Faktor egy nagyon jó lehetőség, de senki se várja azt, hogy ez fogja megváltoztatni az életét. Nekünk sem az X-Faktor fogja megváltoztatni az életünket, hanem magunknak fogjuk megváltoztatni. Ez egy nagyon jó lehetőség, amit remélem, hogy meg tudunk ragadni és a közeljövőben össze fogunk tudni hozni pár olyan dolgot, ami maradandó lesz – mondták a fiúk, akiket nemcsak arról faggattak rajongóik, kikkel kerültek szoros kapcsolatba a verseny során, de azt is megkérdezték, miért van még versenyben a Fat Phoenix.

- A Fat Phoenix azért van versenyben, mert nagyon különleges zenét játszanak. Nagyon nagy tisztelőik vagyunk, hogy mindezekkel a zenékkel ki mernek állni. Ők az egyik olyan szereplői a műsornak, akik tényleg önmagukat adják és azt mutatják meg, ami belőlük jön. Nagyon jó emberek is amellett, hogy különleges zenét játszanak, amikor mellettük vagyunk, mindig jókedvünk van. Azért vannak annyira ellenük, mert Magyarországon szokatlan ez a stílus, hogy valaki ki mer állni egy ilyen gondolattal egy ilyen műsorban – magyarázták a ByTheWay tagjai.

 

Forrás: http://www.stop.hu/bulvar/nem-az-x-faktortol-var-csodat-a-bytheway/1190809/

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>