Budapesti fodrászok szerepeltek a legjobban a Szabolcs Kupán

hair

A budapesti fodrászok szerepeltek a legjobban a nemzetközi Szabolcs Kupa szépségipari versenyen – közölte a rendező Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara kommunikációs vezetője hétfőn az MTI-vel.

Mészáros Éva tájékoztatása szerint a fővárosi női fodrászok közül Kászonyi Gergely nyerte az összetett versenyt, s a legjobbnak bizonyult a nappali és az estélyi frizurakészítő kategóriában is.
Az összetettben második, szintén budapesti Berendi Kitti egy-egy ezüst- és bronzérmet, míg a harmadik, ugyancsak fővárosi Szőke Szabolcs pedig egy ezüst és egy bronzérmet szerzett kategóriájában.
A szabad kategóriában, illetve a farsangi kontykészítők versenyében a budapesti Zátrok Zsanett győzött, Kászonyi Gergely és Lukács Gabriella (Debrecen), valamint Berendi Kitti és Varsádi Attila (Budapest) előtt.
A férfi fodrászok viadalának győztese Tönköl Attila (Budapest) lett, a második helyen Bacsi Zsuzsanna (Rakamaz), míg a harmadikon Erdei Rita (Prügy) végzett.
A kozmetikusok sminkversenyében Bárkányi Cecília (Szeged) bizonyult a legjobbnak, az egyik kategória, az alkalmi smink viadalát megnyerte, míg a másikban, a fantázia smink készítésében harmadik lett. Az utóbbi kategóriában is szegedi kozmetikus, Mihály Orsolya Éva győzött.
A műkörömkészítő kategóriák első helyezettjei: Desina Bendzsáková (Szlovákia, Szepsi), Balázsi Szilvia (Budapest), Nagy Erzsébet (Románia, Arad) és Kis Mercedesz (Budapest).
A Szabolcs Kupa szépségipari versenyen négy ország 150 fodrásza, kozmetikusa és pedikűröse vett részt vasárnap Nyíregyházán.

MTI

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>