Bosch

Új munkahelyeket hoz létre Miskolcon, a kéziszerszámgyárban a Bosch csoport, amely a faipari szegmens termékeivel tervezi bővíteni az itteni gyártást – közölte a társaság.

A Bosch kéziszerszám-üzletága átszervezi Európában a fa- és felületmegmunkáló elektromos szerszámok gyártását és fejlesztését, 2014 második felétől e piaci szegmens termékeivel bővítenék a gyártást a miskolci egységben. A jövőben a faipari elektromos szerszámok fejlesztésének a gyártási folyamathoz közeli területe is Miskolcra kerül, a fejlesztés első fázisa, a koncepció megalkotása pedig ezentúl a németországi Leinfeldenben zajlik majd, így szorosabban összekapcsolódik az ipari szerszámok ott folyó központi fejlesztésével.

Jelenleg ezen termékek fejlesztése és gyártása a svájci Solothurnban zajlik. A Bosch kéziszerszámgyára Miskolcon jelenleg 1600 munkatárssal működik, az üzemet 2002-ben hozták létre, a faipari szerszámok gyártásának és fejlesztésének áttelepítésével 2016 végéig a gyár 320 új munkahellyel bővül.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>