„Bloody dancing” avagy mozduljunk együtt a véradásért

veradas

Először toboroznak véradásra flasmobbal Hajdúszoboszlón a vöröskeresztesek. Augusztus 24-én 10 órakor kezdődik a villámcsődület a fürdőben, ahol 9.00 és 16.30 óra között nosztalgiázó véradónapot tartanak tagok, önkéntesek és munkatársak.

Fontos, minél többen megértsék: a véradás közös ügy. Fontos, hogy augusztus 20. után pótoljuk a felhasznált vérkészítményeket. Fontos, hogy új véradók álljanak az életkoruk, egészségi állapotuk miatt kiesők helyére. Nekünk fontos az is, hogy kifejezzük a régi és leendő véradóknak, milyen értékesek – gondolták a Magyar Vöröskereszt Hajdúszoboszló Területi Szervezetének és a Hungarospa Zrt. vöröskeresztes alapszervezetének tagjai, ezért különleges véradónapot szerveznek augusztus 24-én 9 és 16.30 között a híres ’szoboszlói fürdőben’ (az Aqua – Palace Élményfürdő, Szörf épület I. emeleti Konferencia termében). A mindennapok csendes hőseit a véradás után hűsítik hideg sörrel, üdítővel, és kolbászos menüvel megvendégelik. A kedélyeket pedig felforrósítják, hiszen a strand vendégeit 10 órakor táncos flashmobbal lepik meg a strandon. A programot az alkalom és a jókedv szellemében „Bloody dancingnek” nevezték el.

Az ötlet már régen motoszkált Hajdúszoboszlón a lelkes vöröskeresztes tagok és munkatársak fejében. Most valósággá is válhat a megmozdulás a Magyar Vöröskereszt VTA 2017 pályázatának köszönhetően. Ennek B komponensére pályázott – és nyert – az alapszervezet.

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>