BlackBerry

Lecserél néhány felsővezetőt a BlackBerry, reményeik szerint a változások jó hatással lesznek a cégre.

Folytatódik a Heins Torsen igazgató leváltásával kezdődött hullám a BlackBerry-nél. A kanadai vállalat a csődöt elkerülve 1 milliárdos tőkeinjekcióval és John S. Chen, a híres „megmentő” szerepben álló vezérigazgatóval igyekszik elkerülni a jövőbeni problémákat.

A személyek körüli változások itt nem álltak meg, most Kristian Tear a vezérigazgató helyettes és Frank Boulben a marketing részleg vezetője is elhagyja a céget, az utódjaik nevét egyelőre nem hozták nyilvánosságra.

Nem így a pénzügyi igazgatónak,  Brian Bidulka-t ugyanis James Yersh, a cégnél már több pozícióban is megfordult úriember váltja. Remélni lehet, hogy a most alkalmazott változtatásokkal hosszú távon egy minden eddiginél versenyképesebb BlackBerry jöhet létre hiszen ezzel mi, felhasználók járunk majd jól.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>