Besenyő Pista bácsi

A nagydumájú Besenyő Pista bácsi visszatér a képernyőre – legalábbis egy este erejéig. Hajós András után újabb nagyágyúk, Galla Miklós és Laár András is előveszik sajátos humorukat A Comedy Central bemutatja 9. évadában.

A magyar humorcsatorna stand-up show-ja számos ifjú humoristát indított már el az országos hírnév felé vezető rögös úton, most azonban a régi idők nagy tanúi is helyet kapnak a műsorfolyamban. Hajós András zongorás őrülete nyitotta meg az évadot, de hamarosan jön Galla Miklós és Laár András is. Utóbbi feltámasztja a közönség kedvenc “mindigigazavan” Besenyő Pista bácsiját, akit régen nem láthattunk a tévében!

“Több figurát is új monológokkal viszek képernyőre, így a közönség ismét láthatja Besenyő Pista bácsit, Ede Bede Bácsit és a Költőt is. Remélem, hogy mindannyian sokáig élnek majd, mert valószínűleg együtt megyünk a sírba” – magyarázta Laár.

A költő, zeneszerző, színész, buddhista pap és humorista szerint A Comedy Central bemutatja rajongóinak érdemes poénokat írni. “Hálás közönségnek ismertem meg őket, olyanoknak, akik gátlástalanul röhögnek a poénokon. Én is fogékony vagyok a saját humoromra, így előfordul, hogy amikor visszanézem magam, akkor jól szórakozom közben. Különösen Besenyő Pista bá észjárásába szeretek belesüppedni” – mondta Laár András.

A csatorna műsorában Hajóson, Gallán és Laár Andráson kívül színpadra lépnek majd Bruti, Sallai Ervin, Orosz Gyuri és Redenczky Mária is.

 

Forrás: http://www.stop.hu/bulvar/besenyo-pista-bacsi-visszater/1191904/

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>