Bereczki Zoltán

Bereczki Zoltán legutóbb Michael Jackson bőrében lépett színpadra a Sztárban sztár című műsorban. A színész tánctechnikájának titkait azonban a TV2 Mokka című műsorában sem árulta el.

- A bűvész sem mondja meg a trükkjeit. Figyeljétek a lábamat, mert csalok. Nyilván valami trükk van benne – kezdte a reggeli műsorban Bereczki Zoltán, akinek péntek esti produkciója után a zsűri kiemelte, hogy hangilag viszont nem volt minden rendben.

- Így táncolva, ahogy ezt el kell táncolni, nem lehet elénekelni.

Ahogy az adásban lévő kisfilmben is elmondtam, az a legnehezebb ebben a műsorban, hogy az emberek tulajdonképpen egy videoklipet várnak, de a videoklip úgy készül, hogy elénekli a művész a CD-nyi hanganyagot a stúdióban, aztán kitalálnak hozzá egy táncot és amikor felveszik, a CD szól a háttérben, nem élőben éneklünk a videoklipben – magyarázta a színész, aki később hozzátette: egy részéről megnyugtató emléket szeretett volna állítani.

- Én néztem pont annyit Michael Jacksont, hogy látom, mennyire távol vagyok tőle. Nem ez volt a célom. Nagyon szerettem, ha valakiért én erre a pályára mentem, az az ő zenéje, az a fajta szórakoztatás, amit ő képviselt.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>