Bencsik Tamara restartol

bencsik tamara

A szabadkai születésű Bencsik Tamara immáron a harmadik országban próbál a zenei életbe betörni. Szinte gyerekként már Szerbiában is tagja volt egy zenekarnak, majd Magyarországon a Megasztárban szerzett nevet magának. A hazai piac beszűkülése miatt most nyugaton próbál szerencsét.

- Igaz, nem régóta vagyunk kint, de máris megszerettem az itteni életet – újságolta a tema.hu-nak Bencsik Tamara, aki párjával vágott neki az ismeretlennek, és költözött ki Németországba. – Az emberek nagyon kedvesek, fura, de itt mindenki hangosan köszön mindenkinek.

- Gyönyörű helyen vagyunk, erdők, hegyek, tavak vesznek körül, csend és nyugalom van. Ami szintén picit fura, mert alapból pörgősnek tartom magam, de jól elvagyok itt is.
Szerelme lemezlovas, együtt dolgoznak azon, hogy Tamara újra a rivaldafénybe kerüljön, ezúttal német nyelvterületen, de továbbra is angolul.

- Minden nap új dalok írásával foglalkozunk, voltam már fellépni is két helyen, és nagy szeretettel fogadtak, ami meg is lepett, hiszen azt sem tudják, ki vagyok. Még! – teszi hozzá határozottan.

Az énekesnő a nyelvet még tanulja, van pár ismerőse, akik kiválóan beszélnek németül, és sokszor a segítségére vannak.

- Hiányoznak az otthoniak, szerettem Magyarországot, az a hét év, amit ott töltöttem, maga volt a pörgés, és meghatározó időszak az életemben. Remélem, az élet hamarosan itt is kezdetét veszi, igaz nehéz, mert újra a nulláról kell indulnom, de kitartok, és hiszek benne, hogy itt is meg tudom csinálni. Kezdem is a jövő évi német X-Faktorral vagy a Voice-szal.

Forrás: STOP/tema.hu

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>