Balázs Klári

Korda György felesége Joshi Bharatnak mesélt arról, mi történne, ha valamelyikük meghalna.

Balázs Klári a FEM3 Másképpen – Beszélgetések Joshi Bharattal című műsorának ma délutáni adásában mesél arról, milyen szorossá vált a kapcsolatuk Korda Györggyel. Klárika arra is kitért, mi lenne, ha az egyikük hamarabb menne el, mint a másik.

“Nekünk nagyon színes, nagyon tartalmas, nagyon közös életünk van, és nekünk ez így együtt kerek. Aki megszületett, az előbb-utóbb el is megy, mert hiszen a földi örök élet ilyen formán még nincs kitalálva, és ebben a minőségemben, ebben a formámban utoljára vagyok itt. Azt gondolom, ha valamelyikünk megy el előbb – mert ez nincs korhoz kötve ugye -, utána már egy vegetálás jönne. Nem tudjuk, hogy élnénk át utána az azt követő heteket, hónapokat, éveket” – meséli Klárika Joshinak, és azt is hozzátette, éppen ezért van az, hogy mindent megtesz azért, hogy Gyuri bácsi minél tovább egészséges maradjon.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>