Babát vár Cristofeltől megvert barátnője

cristofe

Ez ám a váratlan fordulat! Apa lesz VV Cristofel (20)! A ValóVilág egykori játékosa szögre akasztja macsóságát, és szelíd családapává változik a jövőben. Legalábbis ez a terve. Kedvesével, Viviennel (28) ugyanis nyár közepére várják első kisbabájukat.

– Még nagyon az elején vagyunk, hiszen Vivi csupán a nyolcadik hétben jár, de bízunk benne, hogy minden rendben lesz – kezdte a Blikknek könnyei­vel küszködve Cristofel. A fiatal édesapa ugyanis már attól is elérzékenyül, ha valaki gratulál a boldogságukhoz.

– Egyelőre nem tudjuk, milyen nemű lesz a pici, de nagyon örülnénk neki, ha pár hónap múlva majd egy fütyköst mutatna a vizsgálat. Egyelőre csak egyszer nézhettük meg ultrahangon, de még annyira picike, hogy szinte alig látni. Az orvos szerint egészségesen fejlődik – magyarázta Cris, aki azt is elárulta, külföldön szeretnének új életet kezdeni párjával. Terveik szerint Németországban nyitnak hamarosan éttermet, amely magyar specialitásokat kínál majd a vendégeknek.

Mint a Blikk megírta, Cristofel olyan durván ütötte, rúgta és fojtogatta Vivient, hogy beszakadt a lány dobhártyája, arca pedig több helyen feldagadt. A brutalitás ütlegek ellenére Vi­vien nem tett rendőrségi feljelentést, sőt pár napos haragszomrád után újra visszafogadta bántalmazóját. Azóta már, úgy tűnik, nagy a boldogság. Szerelmük gyümölcse pedig nyár közepén érkezik.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>