B-Beton Bonyhádi KSE

Bonyhád – A hibátlan mérleg ellenére Hegedűs Attila még nem érzi, hogy csúcsformában lenne a csapata.

A B-Beton Bonyhádi KSE csapata négy mérkőzés után hibátlan mérleggel vezeti a férfi kosárlabda NB I B nyugati csoportját. Hegedűs Attila, a tolnaiak erőcsatára azt mondja, a felkészülési időszak eredményei után nem gondolták volna, hogy ilyen jól rajtolnak.

- Kettős érzelmekkel töltött el a felkészülés, mert voltak jobb és rosszabb mérkőzéseink is. Előfordult, hogy A csoportos ellenfelek ellen elég nagy zakót kaptunk, ebből nem következtethettünk arra, hogy a szezon ilyen jól fog indulni. Szerintem sokat segített a csapatnak, hogy ismét visszatért a kispadra Morgen Frigyes. Még mindig nem érezzük, hogy minden rendben lenne, de azért a pápai siker után gondolatban megveregettük a saját vállunkat. Megjött az étvágyunk is, és mint minden veretlen csapat, mi is igyekszünk minél tovább hibátlanok maradni. Helyezésben és számokban nem gondolkodunk, szeretnénk minél előrébb végezni.

A bonyhádi együttes a következő összecsapását a PVSK U23-as gárdája ellen játssza pénteken.

- Kemény meccsre számítok. Hallottunk olyan híreket is, hogy nem mindenki fog pályára lépni az ellenfél csapatában, mert sokukra számítanak a felnőtt csapatban. Ettől még nem gondoljuk, hogy könnyű meccs elé nézünk, mert a fiataloknál állóképességben nincs gond, úgyhogy nem kérdés, hogy meg leszünk izzasztva. De azért remélem, hogy a rutin mégiscsak a mi javunkra dönti majd el a mérkőzést – mondta Hegedűs.

1170797_705512492797042_79526475_n

 

Forrás: http://www.bb1.hu/tartalom/cikk/14933_megjott_az_etvagyuk

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>