Az uborkás borogatás

A fogkrém, a teafilter és az ásványvíz is sokaknak beválik.

Minden tizedik nő akár bizarr praktikákat is hajlandó lenne kipróbálni annak érdekében, hogy jobban nézzen ki – derült ki egy kutatásból. A fejlett kozmetikai eljárások és csodakencék korában az egyszerű, házi szépségtrükkök továbbra is népszerűek.

A házi szépségtippek közül a szemekre tett uborkás borogatásra esküsznek a legtöbben, de a napi két liter ásványvíz elfogyasztása, valamint a pattanások fogkrémmel való kezelése is igen felkapott.

A top 10-be bekerült még a fáradt szemek hideg, nedves teafilterrel való borogatása, a haj hintőporral való „felfrissítése”, a belülről hidratáló krémmel bekent zokniban alvás, az orcák csipkedése pirosítás céljából, a hajkondicionáló használata borotvahab helyett, a haj citromlével való kenegetése, valamint a tejivás.

A megkérdezett nők háromnegyede szerint az egészséges táplálkozás a szépség és a fiatalos külső megőrzésének kulcsa. Velük részben átfedésben pedig 57 százalék véli úgy, hogy a genetikai adottságainkon múlik, meddig maradunk fiatalosak.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>