Ancsin Gábor

Ancsin Gábor, a Pick Szeged játékosa szerény, alázatos és csak a sportnak él – mondják róla a szurkolók. A kézilabdás a SportKlub MezTelenül című műsorában most először mesélt férfias szenvedélyeiről: benzinzabáló Hummerjéről és két kutyájáról.

Gábor a nyáron beszerzett benzinzabáló monstrummal a barátaival szokott rallyzgatni – szigorúan csak terepen -, vagy ahogy Balogh Zsolt csapattársával mondják: “saraznak”. Így tud kikapcsolódni a Pick Szeged kézise, bár azt maga is bevallotta, hogy túl sok előnye nincs a 20-22 litert fogyasztó Hummernek. Legfeljebb annyi, hogy nem ismer akadályt.

Ettől függetlenül Ancsin Gábor azért tett magának egy fogadalmat, hogy télen sem próbál keresztülhajtani a befagyott Balatonon és a rendőröknek is mindig megáll, ha erre intik.

A SportKlub MezTelenül című riportműsorában, csütörtök este 18:55-kor megnézhetik Ancsin Gábor ralizását és találkozhatnak kedvesével, valamint két imádott argentin dogjával is, akik néha szétszedik a lakást.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>