Aludhatunk sminkben…

Örülhetnek, akik az alvás idejére sem szívesen mossák le a sminkjüket. Itt vannak az éjszakai sminktermékek!

Eddig a szépségápolás egyik alapszabályának tekintettük, hogy a sminket lefekvés előtt maradéktalanul el kell távolítani a bőrünkről. Újabban azonban a kozmetikai cégek olyan termékeket dobnak piacra, melyeket az alvás idejére is magunkon hagyhatunk, hogy aztán reggel kisminkelve ébredhessünk.

Több felmérés is bizonyította már, hogy a nők egy jelentős része nem szívesen mutatkozik smink nélkül még a párja előtt sem, különösen ha friss a kapcsolat. Vélhetőleg elsősorban nekik készült például az akár 72 órán keresztül folyamatosan viselhető szempillafesték, vagy épp az az éjszakai púderes alapozó, amelyik nem csupán nem hagy foltot a párnán, de a gyártó állítása  szerint nem árt a bőrnek sem, sőt jót is tesz neki.

És ez még csak a kezdet! Nagyon úgy tűnik, hogy az alvás közben is viselhető smink lesz az elkövetkezendő időszak egyik meghatározó trendje a szépségiparban, és egyre több ilyen típusú termékkel találkozhatunk majd.

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>