Aláírásgyűjtést indított Fidesz a gyed extra megvédésére

baba

Internetes és papíralapú aláírás-gyűjtési kampányt indított a Fidesz a gyed extra megvédésére – jelentette be Pelczné Gáll Ildikó, a kormánypárt EP-képviselője pénteken Budapesten újságíróknak.

A politikus hangsúlyozta, kezdeményezésük nemcsak az anyákról, az apákról és a nagyszülőkről szól, hanem “egész egyszerűen a jövőnkről”.
“Nálunk a család áll az első helyen” – fogalmazott Pelczné Gáll Ildikó, aki kiemelte: a gyed extrát az újra összeálló “Gyurcsány-koalícióval” szemben tartják szükségesnek megvédeni, mivel szerintük az eltörölné a Fidesz-kabinet ezen intézkedését.
Az EP-képviselő azt kérte, minél többen csatlakozzanak a Fidesz kezdeményezéséhez, “tekintélyes számú” aláírás összegyűlése esetén ugyanis határozatban védhetnék meg a gyed extrát az Országgyűlésben. Kiemelte, ebben az esetben nem fordulhatna elő még egyszer az, ami 2009-ben, amikor a megszorításokkal a családoktól vettek el.
Pelczné Gáll Ildikó közölte, az online aláírásgyűjtő ívet az acsaladazelso.fidesz.hu címen, míg a papír íveket a Fidesz székházában és irodáiban szignálhatják a támogatók.

MTI

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>