Ajándékokat kaptak a kerületi óvodák

577_1359120170

Hatalmas ajándékcsomagok érkeztek a múlt héten a kerületi óvodákba. Sára Botond, Egry Attila, Sántha Péterné alpolgármesterek valamint a kerületi képviselők személyesen adták át a gyerekeknek a Corvin Plaza és Józsefváros Önkormányzatának közös adományát.

Halloween partit tartott a Corvin Plaza a hónap elején, amelyre üzleti partnereit hívta meg. Belépőként nem kért mást, csupán annyit, hogy mindenki hozzon magával egy csokit, édességet, vagyis olyan dolgokat, amit szívesen adna oda a kerület óvodásainak. Az akcióba bevonták a CBA-t is, aki gyümölcsöt adott az ajándékládákba. Az összegyűlt felajánlásokhoz az önkormányzat is csatlakozott. A ládák végül almával, naranccsal, mogyoróval és édességekkel voltak megpakolva, amit a gyerekek egy-egy dallal, mondókával köszöntek meg.

 

Forrás: http://jozsefvaros.hu/hir/1482/ajandek_a_kerulet_osszes_ovodajanak/

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>