A lélek

Nem nagyon hiszek az efféle dolgokban. Csak egy kicsit. Meg persze hajt a kíváncsiság. Végül is, ki ne szeretné megtudni magáról, milyen is valójában. Hiszen egy életen át önmagunkat keressük, s ezt valahogy nem unjuk meg sosem.

Legyen azonban a rólunk készült kép bármilyen pontos, állítson akármilyen hiteles tükröt elénk a külvilág, jól bevált trükkökkel hárítjuk el a számunkra kedvezőtlent, és halljuk, látjuk meg azt, ami kedvező. Valahogy így voltam én is ezzel az aurafényképezéssel.

 

Ez a masina belém lát?

Amikor leültem a furcsa gépezet elé, ujjaimat az érzékelőkre helyeztem, s így össze lettem kötve a számítógéppel, igyekeztem közönyös maradni. Amikor azonban Oszter Tamás – aki Amerika legdrágább magánklinikáján, a Hippocrates Egészségügyi Intézetben magától az aurakamerát feltaláló tudóstól, Guy Cogginstól, tanulta az aura elemzését – elkezdte értelmezni a rólam látott képet, zavarba jöttem. És az, hogy zavarba jöttem, a számítógép monitorján megjelenő auraképemen is elég jól látszott.

Úgy tűnt, a szoftver valóban érzékeli gondolataim, hangulataim változását, s ettől a narancs-vörös színben játszó furcsa felhő egyre mélyebb vörösre váltott. Én meg nem tudtam levenni a szemem a képről. Mégiscsak felháborító, hogy ez a masina csak így belém lát, gondoltam, amitől a felhő kicsit elsötétedett, én pedig úgy döntöttem, saját személyiségem boncolgatása helyett visszatérek az újságíró szerepébe. Mivel alapvetően gyáva és zárkózott vagyok, jobban érzem magam, ha én kérdezek.

 

Miről is van szó tulajdonképpen?

A bennünket körülvevő elektromágneses energiaburok, közismert nevén az aura, személyiségünk és lelkünk titkos térképe – magyarázta Oszter Tamás. – Titkos, hiszen a legtöbb ember számára láthatatlan. Legalábbis eddig az volt. Egy amerikai tudós, Guy Coggins azonban kifejlesztette ezt a bioenergetikai műszert, amelynek segítségével bárki láthatja, milyen is a saját aurája.
A kép a legtöbb embert megdöbbenti, hiszen az auránk nem hazudik. Jól látszik, milyen beállítottságúak vagyunk, mekkora az energiaszintünk, milyen tulajdonságokkal rendelkezünk. Akár az ujjlenyomatunk, az auránk is egyedi, bár folyamatos mozgásban van és folyamatosan változik. Éppúgy, ahogy gondolataink, érzéseink, energiaszintünk. De ahogy jellemvonásaink csak lassan, évek alatt módosulnak, a kép is legnagyobb részben állandó.

Párelemzés

A számítógépes szoftver képes élőben megmutatni, hogyan változik auránk a gondolataink és érzéseink hatására. Ha például párunkkal megyünk auraelemzésre, a monitorra pillantva kettőnk közös auráját láthatjuk megelevenedni! Szinte azonnal kiderül, hogy energiáink mennyire harmonizálnak egymással, hogy elősegíti vagy gátolja, elnyomja energiáinkat, fejlődésünket a másik közelsége. Ha harmonikus párt alkotunk, rezgésünk szinte egyszerre változik.

 

Mit jelentenek a színek?

– A színekből, kiterjedésükből, elhelyezkedésükből, a színek egymásra hatásából ki tudom olvasni, hogy a vizsgált személy gondolatai, érzései éppen milyen szinten állnak – mondja Tamás. – Kisugárzásának melyek azok az elemei, amelyek alapján mások megítélik, mik a lehetséges okai lelki vagy egészségügyi problémáinak. Kiolvasható minden jó és rossz emberi tulajdonság, irányultság és a különleges képességek, valamint a lehetséges életfeladatok is. Érdekes például, hogy hároméves korig, minden kisgyerek aurájának indigókék színe van, ami a koronacsakra színe is.

A zöld aura a tanító, gyógyító, segítőkész emberek sajátja. A narancssárga az intuitív, nagy empátiával rendelkező személyiségre jellemző. Az újságírók többségének, ahogyan ez nálad is látszik, ilyen az aurája. A vörös a nagy akaraterővel rendelkező emberek színe.

Mivel a betegségeknek ritkán vannak genetikai, sokkal gyakrabban lelki okai, ez is jól látszódhat a képen. Ha az okot sikeresen felderítjük és kezeljük, maga a betegség önmagától elkezd úgymond felszívódni. Ha a betegséget, legyen az testi vagy lelki betegség, csupán tünetileg kezeljük, a gyökér, az ok sértetlen marad, és törvényszerűen újra kísérteni fog minket.

 

No és ezek a kis oszlopok?

– A képernyő bal oldalán látható kilenc hasáb hosszúsága a hét csakra és a két testoldal töltöttségi állapotát mutatja. A tiéden – mondja Tamás – jól látható, hogy a foglalkozásodhoz nélkülözhetetlen négyes, ötös és hetes csakra energiaszintje az átlagosnál magasabb, azonban az egyes csakra, ami többek között az életkedvet, vitalitást jelzi, nagyon alacsony. Nyilván meg van az oka, hogy miért.

Általánosságban elmondható, hogy hét fő energiaközpontunk, vagyis csakráink töltöttségi állapota határozza meg tudati, érzelmi és egészségi állapotunkat is. De gondolataink, érzéseink befolyásolják állapotukat. Az aurakamera össze van kapcsolva egy egyedülálló számítógépes rendszerrel is, amely megmutatja a csakrák töltöttségi állapotát, valamint a test-lélek-szellem elektromagnetikus egyensúlyát is.

Amennyiben pontosan látjuk, melyik csakrában milyen elváltozás keletkezett, a problémás csakra kezelésével a bennünket gyötrő gondok megoldása kézenfekvővé, egyszerűvé válik.

 

Forrás: http://www.astronet.hu/test-es-lelek/lelekgyogyaszat/a-lelek-meglathato-30791

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>