A feleség blogjában írta le, hogy képzeli el az álomesküvőjét!

Amanda a blogjában álmodozott egy tökéletes esküvőről. Párja pedig megszervezte a nászt a bejegyzései alapján. Romantikus történt a javából, amiből egyszer tuti film lesz Hollywoodban.

Ryan Leak és Amanda Roman öt évvel ezelőtt találtak egymásra, ám eljegyzésről vagy esküvőről soha nem esett szó közöttük. Ennek ellenére a nő szépen lassan tervezgetni kezdte, milyen ceremóniát, ruhát, frizurát képzel el magának a nagy napon. Pinterest oldalán több képet is lementett a részletekről, anélkül, hogy sejtette volna, barátja ezek alapján megszervezi az eljegyzést, és a hőn áhított lagzit is.

220 fotóból lett meg a tökéletes lagzi

A 25 éves Amanda mindenféle apropó – leánykérés vagy közelgő esküvő – nélkül, saját szórakozására kezdett el terveket szőni arról, milyen legyen élete legromantikusabb napja. Rendszeresen nézegette a Pinterest nevű képmegosztó oldal témába vágó fotóit, és létrehozott egy „Álmaim esküvője” mappát: közel 220 fotót mentett le kedvenc ruhájától kezdve egészen a menyasszonyi csokorig.

Ryannek sem kellett több, elkezdett szervezkedni a háttérben. Úgy döntött, hogy az „Álmaim esküvője” mappa segítségével saját maga „állítja össze” a meglepetés esküvőt Amandának. Mivel azt is tudta, hogy a lány régi vágya aznap megházasodni, amikor a gyűrűt az ujjára húzzák, az eljegyzés előkészületeibe is belefogott. A férfi közel egy évig dolgozott azon, hogy a nagy nap tökéletes legyen, miközben folyamatosan figyelemmel kísérte szerelme Pinterest-fiókját. Az esküvői képek bizonyítják, hogy szinte mindenből sikerült olyat szereznie, amilyet a boldog ara előzetesen elképzelt.

Költözés helyett esküvő

Bár a pár Dallasban él, Ryan a meglepetést Miamiba szervezte. száz vendéget hívott meg, és még legalább ezren tudták, mire készül. „Annyi ember be volt avatva a részletekbe, hogy kész csoda, hogy Amanda nem jött rá, mit tervezek” - mesélte később. A férfi hozzátette, mindig is extravagáns esküvőt szeretett volna, de azt nem gondolta, hogy ilyen „drasztikus” lépéseket fog tenni azért, hogy meg is valósuljon. Amanda úgy tudta, azért repülnek Miamiba, hogy segítsenek néhány barátjuknak a költözésben. Az ominózus nap reggelén azonban bútorpakolás helyett Ryan egy szállodában fél térdre ereszkedett, és megkérte szerelme kezét…

Forrás

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>